Många besökte sommarfest och blomstervandring

Hembygdsföreningens sommarfest hölls söndagen den 1 juli. Tyvärr var det ett förfärligt regnande just denna söndag, så vi flyttade aktiviteten från hembygdsgården till Sockenstugan. Det blev ändå en välbesökt tillställning. Mats Lindström berättade och dramatiserade kring det ”Hemska rånmordet i Heden”. Evert Ihils med spelmän stod för musikunderhållningen. Kaffe med dopp serverades. Vi hoppas att vi har bättre tur med vädret till nästa år!

Blomstervandringen tisdagen den 26 juni samlade cirka 40 blomsterintresserade personer i Söder Rälta. Stina Dalmalm och Åke Tidigs tog oss med på en promenad i sommarkvällen. Under promenaden till Rälta brygga kunde vi bese ett 70-tal olika blomsorter. Kvällen avslutades vid bryggan där kvällskaffet avnjöts.